Over ons

RECMA Labs is een Nederlandse distributeur van selectieve androgeenreceptormoleculen (SARM's) van onderzoekskwaliteit.

RECMA Labs, gevestigd in Nederland, kwam begin 2020 tot bloei. Op dat moment raakte ons team van onderzoekers en laboratoriumtechnici gefrustreerd door de huidige toestand van de SARMS-industrie. Ze zagen een groot aantal online distributeurs die goedkope SARM-producten aan hun klanten verkopen en begrepen dat zij een van de weinigen zijn met de kennis, expertise en middelen die kunnen helpen om een verandering teweeg te brengen.
Onze SARMS worden onderzocht, geproduceerd en getest in Nederland. Elke partij SARMS wordt zorgvuldig gecontroleerd en voldoet aan de hoogste productienormen in Nederland!
 
We werken ons bedrijf op de volgende kernprincipes:
  • Mensen zijn belangrijk. We geven om u, onze klanten, medewerkers en onze gemeenschap. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en uw verwachtingen te overtreffen. Wanneer contact wordt opgenomen, zullen we snel en eerlijk reageren en ons best doen om u te helpen.
  • Betrouwbaarheid en consistentie. Door middel van een cultuur van integriteit en verantwoordingssystemen helpen we klanten hun doelen te bereiken. Wij bieden de snelste en meest betrouwbare verzending, met kwaliteitsverpakkingen om besmetting en bederf tot een minimum te beperken. We waarderen uw tijd en gemak, daarom gebruiken we de beste koeriers en verpakkingsmaterialen die beschikbaar zijn.
  • Transparantie en integriteit. Wij zijn van mening dat iedereen alles zou moeten weten, omdat dit de enige manier is om vertrouwen en een staat van dienst op te bouwen. We zijn communicatief over onze doelen, doelstellingen en bedrijfspraktijken.
  • Streven naar excellentie. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We bieden producten met de hoogst mogelijke chemische zuiverheid, streng geverifieerd door PhD's in analytische en organische chemie, inclusief NMR, FTIR, polarimetrie, HPLC en LC-MS-analyse. Als we de zuiverheid niet kunnen beoordelen, doen we een beroep op partners van externe laboratoria en universiteiten. We zullen nooit producten verkopen die niet aan onze zuiverheidsnormen voldoen.
  • Continue verbetering. We hebben een brandende passie voor leren en zelfontplooiing. We moedigen kritiek, feedback en verantwoording aan. We streven ernaar een deskundige bron te zijn voor onderzoekers. We waarderen feedback en suggesties van klanten die ons helpen uw behoeften te begrijpen en de best mogelijke service te bieden.
Deze principes hebben ons het vertrouwen en de steun opgeleverd van een groeiend aantal wetenschappers en onderzoekers, en we hopen u tot hen te mogen rekenen.
Nederlands

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings