Teruggavebeleid

TERUGSTUURBELEID


Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze binnen 14 dagen na uw aankoop aan ons retourneren voor een volledige terugbetaling. RECMA Labs dekt de kosten van retourzending niet.

Internationale klanten

Als een internationale zending niet door de Nederlandse douane komt, bieden we het volledige geld terug. Als de zending echter door de Nederlandse douane gaat maar wordt vastgehouden door een buitenlandse douane of een buitenlandse bezorgdienst een pakket verliest, bieden we geen geld terug.

We bieden wel een geld-terug-garantie als internationale klanten onze producten aan ons kunnen retourneren.

Retourprocedure:

Als u een artikel wilt retourneren, kunt u een e-mail sturen naar info@recmalabs.com. We zullen u het retouradres vertellen en zullen een terugbetaling doen zodra we beweging zien op het retourvolgnummer dat we hebben ontvangen.

De klant is verantwoordelijk voor het betalen en afdrukken van het retouretiket.

Terugbetalingsmethode:

Als u een terugbetaling nodig heeft, zal RECMA Labs uw betaling terugbetalen op de manier waarop deze oorspronkelijk aan ons is overgemaakt. Als u bijvoorbeeld met creditcard heeft betaald, wordt uw geld teruggestort op uw creditcard. De terugbetaling wordt normaal gesproken binnen een paar uur afgehandeld. Soms kan het nodig zijn om de betaling in de vorm van een cheque over te maken.

 

Factureringsbeleid

De klant wordt slechts één keer gefactureerd, op het verkooppunt. Er zijn geen extra kosten naast de prijs die op de verkooppagina wordt vermeld. Er zijn geen terugkerende betalingen die aan de klant in rekening worden gebracht, tenzij expliciet vermeld.

 

Nederlands

Hi there

Welcome Guest
We typically reply within minutes
James
Hello! James here from Support team,this is sample text. Original text will display as per app dashboard settings